Reichau Transilvania

Cine suntem?

Descoperă povestea noastră

Situat în inima României, Răhău (Reichau) este un sat aparținător al Sebeșului (Mühlbach), unul dintre cele mai importante orașe ale Transilvaniei medievale.

Complexul ”Reichau Transilvania” se află la 6 km de centrul vechiului burg săsesc și în imediata apropiere a celui mai important nod rutier al României. Deasemena Aeroportul International Sibiu este la 35 de minute distanță.

Ideea unui centru de agrement, relaxare si sport s-a născut după restaurarea si unificarea a trei vechi gospodării tradiționale transilvane.

Pe lângă spațiile de cazare, toate diferite ca formă și dimensiuni si care poartă numele unor locuri din împrejurimi, oaspeții au la dispoziție terase cu cuptoare și grătar, crame, dar si o salină de suprafață, piscină, teren de sport (padel), SPA din lemn cu saună, tiroliană, aparate de fitness în aer liber, masă de tenis, sală multimedia si loc de joacă pentru copii.

Ne adresăm tuturor categoriilor de turiști, atât celor care doresc relaxare într-o oază de verdeață liniște și aer curat cât și celor care sunt în tranzit, grupurilor organizate, festivități sau team-building-uri.

Împrejurimi

Ce iti mai putem oferi, daca te cazezi la noi:

  • iti facem un ghid cu ce poti vizita in Transilvania (Cetatea Alba Iulia, vechi burg-uri săsești, muzee, mănăstiri, castele Transalpina, parcuri naturale etc);
  • iti facem un ghid cu ce poti vizita în sat sau localitățile învecinate (Cetatea Sebesului, Biserica Evanghelică, mesteri populari, Casa Memorială Lucian Blaga biserica veche, Cetatea Câlnic- Unseco etc);
  • organizam seri traditionale cu „Ceterasii satului” la final de saptamana, pe timpul verii;
  • putem programa o plimbare cu caruta trasa de cai;
  • picnic la marginea padurii;
  • putem organiza ajutor la muncile campului alaturi de sateni, cules vie.

Intră în legătură cu noi