Activități recreative

Complexul pune la dispoziție numeroase posibilități

de recreere, distracție și agrement.

Piscina

- dispune de un design deosebit, model unicat si este dotata cu sistem de filtrare și clorinare performant, cascadă si duș cu apă caldă.

Sala multimedia

- poate deservi evenimente mai restrânse precum: mici conferințe, seminarii, recepții, ședințe executive, traininguri, lansări de produse, teambuilding Facilităţile oferite pentru acest tip de activități sunt: instalaţie de sunet, flipchart, acces Internet de mare viteză, video proiector, ecran proiecţie, coffee break intern, aer condiționat.

Teren de sport cu pereti de sticla conceput special pentru jocul de padel

Ce este padel?

Padel, cu terenul său înconjurat de sticlă, palete fără corzi și totdeauna 4 jucători pe teren, oferă o nouă abordare: „un sport de socializare”.
Padel se bucură de popularitate atât în lumea sportivilor de performanță, cât și în grupuri de prieteni sau familii cu copii,  Datorită ușurinței cu care se practică, fără a fi nevoie de o condiție fizică specială. dificultatea crește treptat, cu cât te familiarizezi  mai repede cu diferitele serve specifice jocului,  cu atât devii un adversar mai puternic.

Cum se joacă padel?

Padel se joacă la dublu, este un sport de echipă, relaţia cu partenerul de joc  fiind esenţială. prezenţa pereţilor laterali ca parte a jocului, oferă o şansă dublă şi face ca schimburile de mingi să fie mult mai lungi.
Jucăm padel cu o minge asemănătoare celei de tenis şi o paletă cu un design special, fără corzi. culorile paletei diferă însă dimensiunea maximă a acesteia este de 45,5 cm lungime și 26 cm lățime.
 
Principalele reguli ale sportului:

 • se joacă de fiecare dată în două perechi (feminine, masculine sau mixte);
 • serviciul se face în diagonală, într-o zonă delimitată zonei adverse;
 • mingea, după ce a trecut peste fileu şi a lovit solul o dată, trebuie să fie returnată către adversar, fie direct, fie după una sau mai multe lovituri cu peretele sau cu gardul, însă nu poate atinge solul din nou,
 • jucătorul se poate ajuta de perete pentru a întoarce mingea, însa întotdeauna înainte de a doua lovitură.
   

Beneficiile practicării acestui sport

Datorită capacităţii sale de a aduce oamenii împreună, padel este apreciat ca fiind un sport ce îmbunătăţeşti calitatea vieţii sociale. Practicarea sa, ca şi în cazul oricărui alt sport, reprezintă un beneficiu pentru sănătate. alături de îmbunătăţirea condiţiei fizice şi arderea caloriilor, recomanăm padel pentru:

 • o bună funcţionarea a sistemului cadrio-respirator;
 • o atitudine pozitivă şi „poftă de viaţă”;
 • încredere în forţele proprii.
   

Padel pentru cei mici

Practicarea sportului padel îmbunătăţeşte gradul de socializare al copiilor, îi face mai competitivi, dar în acelaşi timp le dezvolă spiritul de echipă. Datorită gamei de palete special dedicate acestora, padel devine disponibil și pentru cei mici. cu o multitudine de culori și modelele, paletele dedicate copiilor, alături de simplitatea jocului, contribuie semnificativ la interesul acestora către practicarea sportului.
Acest sport implică o anumită tehnică şi mişcări precise, de aceea nu se recomandă copiilor de vârste foarte fragede. Vârsta minimă pentru a lua lecţii de padel este cea de 5 ani.

Mai puteți beneficia de următoarele facilități:

SPA din lemn

- dotat cu saună uscată, ciubar cu apă sărată caldă, cu soba subacvatică pe lemne, cu o capacítate de șase persoane, și duș exterior din molid.

Tiroliana

- traseu pentru adulti - 55 de metri și traseu pentru copii 35 de metri.

Aparate de fitnes in aer liber

patru tipuri de activitati fie individuale, fie pentru două persoane.

Masa de tenis in aer liber

Loc de joacă pentru copii

dotat cu tobogane, balansoar, leagane, casuța cu groapă de nisip

Aleea terapeutica